Om Underbar

Underbar har den høyeste tettheten av whisky på Aker Brygge.

Micke rydder i whiskyhylla 

Underbar ble etablert i 2005, og fyller med andre ord 10 år i 2015! Gjennom ti år har vi servert whisky i store mengder til både whiskyelskere og nybegynnere.

I dag har vi mer enn 550 sorter whisky i hyllene bak bardisken, og stadig nye strømmer på. Alle som jobber her er lidenskaplig opptatt av faget sitt.

Sortimentet vårt inneholder også cognac, rom, armagnac, calvados, brandy, portvin og øl på flaske og fat.

 

Akershusgruppen

Bak Underbar står Akershusgruppen, som driver flere av Oslos beste gastropuber og som har lang erfaring fra restaurantbransjen. Vi anbefaler et besøk på disse stedene:

Amundsen Bryggeri & Spiseri

Nydalen Bryggeri & Spiseri

Jarmann Gastropub

Beer Palace

Burger Joint

Brasserie Hansken

Café Skansen

Pappabuene

Royal Gastropub

Fellini Bar

Kullt

Velkommen innom!